lördag 14 november 2009

Lååång lördag...

Idag har vi hunnit mycket! Men inte så mycket nyttigt - men bra för själen! Efter en lite senare frukost kom vi iväg och handlade lite - sedan iväg till dotterns konsert på Fregatten - Musikens Dag hela dagen - det var bara 4 andraårsflöjtister, men de var jätteduktiga och min lilla gumma var nöjd. Fick också höra framtidens stora stjärna sjunga - Hanna Boquist! Hon är grym!

Därefter bar det av till Grinden och deras (tidiga) julmarknad. Hittade inget direkt, men det är mysigt att gå där och titta... Tomtar, honung, ljus, knäckebröd, glögg osv... osv... osv...

Nästa stopp var Amdal och Johannas utställning av målningar och silversmycken! Vi började med en sen lunch bestående av H-G's Gulaschsoppa och kaffe på den. Kanongott! Sedan tittade vi på målningarna och smyckena. Hon är såå duktig! Gillade särskilt hennes fårmotiv och änglavingar. Beställde lite julklappar till barnen och min duktiga blockflöjtspelare beställde en egen ring!

Hem och vända i dörren - äntligen till nya kusinen! Han är ju så söt! Vi hade med oss en pyamas från POP och en Bukowski-nalle. Lite mer kaffe och bara umgås. MYYYS!

Sedan hem och äta middag, och nu äntligen är det soffan - sonen har redan somnat i densamma. Ska sticka lite - nytt projekt - tubhalsduk i tunnt mohairgarn - KidSilk - ett nystan = en halsduk!

Go Kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar